TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI - Bağışçımız Olun

Okuyorum Oynuyorum
  Bedava Link Sayfası

Bağışçımız Olun - Ana Sayfa

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı olarak bugüne kadar ülkemizin 81 ilinde, 245 noktasında bir milyona yakın çocuğumuza eğitim desteği verdik. Kalabalık sınıflarda, kalabalık ailelerde sınırlı eğitim olanakları içinde yaşayan çocuklarımızın önünde yepyeni ufuklar açtık, geleceğe güvenle bakmalarını sağladık.

Bu yolda onbinlerce gönüllümüz, 350.000’i aşan bireysel bağışçımız ve 4.500'ü aşan kurumsal bağışçımızla beraber yürüdük.

"Nerede bir çocuk bize sesleniyorsa duymalıyız" diyen biz Eğitim Gönüllüleri, geldiğimiz noktayı yeterli görmüyoruz ve Türkiye'nin dört bir köşesinde daha fazla çocuğumuza ulaşmak istiyoruz. Tam oniki yıldır daha fazla çocuk geleceğe umutla bakabilsin diye bize destek olan bağışçılarımız ve gönüllülerimizin gelecekte de yanımızda olacağına inanıyoruz.

TEGV'e bağışta bulunmak için kullanabileceğiniz yöntemler aşağıda sunulmaktadır:

TEGV Logolu Ürünler

TEGV'e katkıda bulunmak için başka bir yol da kendinizin veya firmanızın bazı ihtiyaçları için TEGV logolu ürünleri tercih etmektir. Aşağıda bu ürünlere örnekler verilmiştir.

TEGV logolu ürünleri satın almak için lütfen Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na başvurunuz.

Türkiye EGITIM GÖNÜLLÜLERI Vakfi'na 09.10.1995 tarih ve 95/7445 sayili Bakanlar Kurulu Karari ile 903 sayili Kanun'un 4. Maddesi uyarinca vergi muafiyeti taninmistir.

Daha fazla bilgi almak için:  0216 492 32 32'yi arayabilir, kaynak@tegv.org adresine mail atabilirsiniz..

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol